Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 16.08.2023

Aqua Nor: Møt oss på stand A-123

Aqua Nor 2023 nærmer seg! Bluegreen er selvfølgelig på plass, og vi håper du tar turen innom standen vår. Nummeret er lett å huske: A-123.

I over 40 år har Aqua Nor vært er et viktig internasjonalt møtested for havbruksnæringen, og er i dag verdens største messe for akvakultur-teknologi. De siste årene har messen samlet rundt 25.000 besøkende fra opptil 80 nasjoner, i Trondheim Spektrum.

Det siste innen oppdrettsteknologi

Aqua Nor har et sterkt fokus på teknologiske nyvinninger, bærekraftige praksiser, og utviklingen av akvakultursektoren. Her samles et bredt spekter av aktører innen oppdrettsnæringen, inkludert produsenter, leverandører, forskere, politikere og beslutningstakere, for å presentere og diskutere nyheter, produkter, teknologier, forskning og ideer som former fremtiden for fiskeoppdrett.

Flytende lukket oppdrett

Bluegreen har naturlig nok ekstra fokus på Marine Donut i år. Den første utgaven av vårt egenutviklede konsept for flytende lukket oppdrett (FLO) ble ferdigstilt i sommer, med SalMar som oppdragsgiver. Sammen med FishGlobe og Ovum, to andre konsepter for FLO, arrangerer vi et gratis mini-seminar under Aqua Nor, for å dele innsikt og erfaringer.

Les mer og meld deg på.

Vi håper å se deg på messen. Velkommen!

Nils-Johan Tufte

Partner / CEO

Email E-post

Phone 48 30 48 35