Bluegreen
EN
 

McElroy sveisemaskiner

Amerikanske McElroy er verdensledende på design og produksjon av sveisemaskiner. Vi er deres distributør på det skandinaviske markedet.

Produktivitet, kvalitet og sikkerhet er grunnpillarene i designfilosofien til McElroy. Når du velger en McElroy-maskin kan du derfor være trygg på at du får en maskin som sikrer høy produktivitet, er trygg og brukervennlig og har den høyeste kvaliteten. Det familieeide selskapet, med hovedkvarter og produksjon i Tulsa, Oklahoma, har siden 50-tallet vært drevet utviklingen innen sveisemaskiner. Da TracStar® ble lansert på slutten av 1990-tallet, var den den første selvgående, beltegående fusjonsmaskinen som kunne takle nesten ethvert terreng. Siden da har stadig flere innovasjoner sett dagens lys, med Tritan™ 560 som siste tilskudd.

Her presenterer vi et lite utvalg av McElroys maskiner som er spesielt godt egnet for skandinaviske forhold.

Besøk nettsiden for å se McElroys fulle sortiment, og lese mer om hver enkelt maskin.

McElroy sveisemaskiner

McElroy TracStar®

TracStar® sveisemaskiner er ideelle i ulent terreng. Disse er selvgående beltemaskiner og kan krysse ulendt terreng og stigninger på opptil 30 %. Alle TracStar-modeller er selvforsynte med alt nødvendig elektrisk utstyr om bord. Vognen er montert på det beltedrevne chassiset for enkel rørlasting og bevegelse langs røret. Vognen er også avtagbar slik at rør kan sveises på spesielle applikasjoner i grøfta. Innen TracStar-sortimentet finnes modeller som kan sveise rør fra 63 mm til hele 1200 mm diameter.

Les mer om TracStar

McElroy Acrobat™

Acrobat™ er en allsidig maskin som er i stand til å sveise rør og fittings med en rekke trykklasser. Med sitt lille fotavtrykk og lette vekt, kan den bæres fra ledd til ledd, men har den samme robuste holdbarheten og langvarige ytelsen som forventes av enhver McElroy butt fusion-maskin.

Les mer om Acrobat

Derfor bør du velge McElroy

Alle McElroy maskinene har datalogging som standard og mulighet for helautomatisk sveising (I series).
McElroy maskinene er kapable til å sveise alle kjente standarder.
McEloys maskiner er designet for å tåle ekstreme forhold, både når det gjelder kulde, varme og terreng.
McElroys maskiner er produsert i USA med høyeste standarder både til kvalitet og HMS.
Bransjeledende garanti. Alt utstyr gis en 5-års garanti – den lengste i bransjen.

Nils-Johan Tufte

Partner / CEO

Email E-post

Phone 48 30 48 35

Relatert innhold