Bluegreen
EN

Jobb hos oss

Vi er en bedrift i vekstfasen, og kommer til å trenge mange nyansatte i tiden fremover. Hos Bluegreen blir du en del av et ledende kompetansemiljø og får muligheten til å utvikle spisskompetanse og lære av de beste i verden.

Glede er en av våre kjerneverdier og det er fordi vi vet av erfaring hvor viktig et godt arbeidsmiljø er for å levere de beste resultatene. Man tåler å jobbe hardt når man gjør det sammen med gode kollegaer og blir sett og satt pris på av dyktige og tilstedeværende ledere. Vi er opptatt av å feire gode resultater – sammen.

Mekaniker, rørlegger og snekker

Vi ser selvfølgelig etter folk som virkelig kan termoplast, men vet at de er det få av og er klare for å forme og utvikle ansatte. Så er du en mekaniker, rørlegger eller snekker med allsidig bakgrunn og gjerne noe kjennskap til PE/termoplast – men er skikkelig gira på å lære mer, så vil vi gjerne høre fra deg.

Ingeniør/siv.ing

Vi er også på jakt etter ingeniører eller siv.ing'er, gjerne med bakgrunn fra bygg og anlegg, som har gode lederevner.

Allsidig og variert

Termoplast er et rent og ryddig materiale, og hos oss får du stor grad av allsidighet og utvikling. Våre prosjekter spenner fra veldig store til ganske små, så her er det lite "samlebånd". Hverdagen blir stort sett aldri helt lik. Våre jobber skjer både på eget verksted eller ute på lokasjon, så jobben kan innebære noe reising.

Lærling

Vi er medlem av OTEK og er en godkjent opplæringsbedrift. Vi har for tiden en lærling i plastsveising, og hører gjerne fra deg dersom du også er interessert.

Send oss en åpen søknad nå!

Les mer om stillingene som til enhver tid rekrutterer til

Bamble 31.10.2022

Industrirørlegger

Vi er i sterk vekst og søker en pålitelig og løsningsorientert industrirørlegger til våre mange oppdrag både i Bamble og nasjonalt/internasjonalt.

Bamble 01.01.2023

Plastmekaniker

Vi er i sterk vekst og søker en pålitelig og løsningsorientert plastmekaniker med stå-på-vilje og godt humør.

Bamble 01.01.2023

CNC-operatør / Maskinoperatør

Vi er i sterk vekst og har nylig investert i en ny CNC-maskin. Nå søker vi en pålitelig og løsningsorientert CNC-operatør til å betjene denne.

Bamble 01.01.2023

Byggingeniør / Siv.ing konstruksjonsteknikk

Vi er i sterk vekst og søker en dyktig, ambisiøs og dedikert byggingeniør eller siv.ing innen konstruksjon og prosjektering til prosjektering og modellering.

Elg Ragnar Thunes

Partner / HMSK- og HR-leder

Email E-post

Phone 40 40 82 93