Bluegreen
EN

Jobb hos oss

Vi har store ting på gang, og trenger flere flinke fagfolk. Hos Bluegreen blir du en del av et ledende kompetansemiljø og får muligheten til å lære plastfaget av de beste i verden.

Glede er en av våre kjerneverdier og det er fordi vi vet av erfaring hvor viktig et godt arbeidsmiljø er for å levere de beste resultatene. Man tåler å jobbe hardt når man gjør det sammen med gode kollegaer og blir sett og satt pris på av dyktige og tilstedeværende ledere. Vi er opptatt av å feire gode resultater – sammen.

Mekaniker, rørlegger og tømrer

Vi ser selvfølgelig etter folk som virkelig kan termoplast, men vet at de er det få av og er klare for å forme og utvikle ansatte. Så er du en mekaniker, rørlegger eller tømrer med allsidig bakgrunn og gjerne noe kjennskap til PE/termoplast – men er skikkelig gira på å lære mer, så vil vi gjerne høre fra deg. Vi tilbyr opplæring!

Ingeniør/siv.ing

Vi er også på jakt etter ingeniører eller siv.ing'er, gjerne med bakgrunn fra bygg og anlegg, som har gode lederevner.

Allsidig og variert

Termoplast er et rent og ryddig materiale, og hos oss får du stor grad av allsidighet og utvikling. Våre prosjekter spenner fra veldig store til ganske små, så her er det lite "samlebånd". Hverdagen blir stort sett aldri helt lik. Våre jobber skjer både på eget verksted eller ute på lokasjon, så jobben kan innebære noe reising.

Lærling

Vi er medlem av OTEK og er en godkjent opplæringsbedrift. Vi har for tiden en lærling i plastsveising, og hører gjerne fra deg dersom du også er interessert.

Send oss en åpen søknad nå!

Ledige stillinger

Stathelle 28.07.2024

CFO

Bli en del av vår spennende reise mot en bærekraftig fremtid! Som vår nye Chief Financial Officer vil du være en del av ledergruppen og samarbeide tett med andre nøkkelpersoner i selskapet. Du vil lede økonomiavdelingen, som i dag består av to interne nøkkelressurser samt eksterne innleide ressurser. Stillingen vil rapportere til CEO.

Bamble Snarest

Rørsveiser

Er du glad i å sveise store rør og operere store, avanserte maskiner? Da kan dette være den perfekte jobben for deg!

Bamble Snarest

Prosjektansvarlig

Vi søker en prosjektleder og administrativ leder for Bluegreens prosjekter innen lukkede oppdrettskonstruksjoner i termoplast, blant annet Marine Donut. Stillingen vil ha det totale ansvar for styring av fremdrift, økonomioppfølging, HMS og rett kvalitet på prosjektene.

Bamble Snarest

Industrirørlegger

Vi søker en pålitelig og løsningsorientert industrirørlegger til våre mange oppdrag både i Bamble og nasjonalt/internasjonalt.

Elg Ragnar Thunes

Partner / HMSK- og HR-leder

Email E-post

Phone 40 40 82 93

Møt noen av våre ansatte