Bluegreen
EN
 

Oppdrettsanlegg

Vi leverer bærekraftige og innovative EPCI-løsninger i termoplast som reduserer materialforbruket, motstår korrosjon og hindrer lekkasje.

Marine Donut

Marine Donut er et smultringformet lukket anlegg som gir premium fisk med minimale miljøfotavtrykk – på en kostnadseffektiv måte. Marine Donut forhindrer rømming og forurensning, minimerer risikoen for lus og sikrer god fôrfaktor. Som oppdretter får du full kontroll over fisken og omgivelsene, og kostnadene.

Våre løsninger

Lukkede oppdrettsanlegg

Ut over vårt egenutviklede produkt Marine Donut leverer vi også løsninger for eksterne kunder og IPR. Bluegreen-personell har vært sentrale i utvikling og bygging av Preline Fishfarming system, som i dag opereres av Lerøy, og FishGLOBE v5 som opereres av Ryfish/Grieg Seafood. Har du behov for et lukket oppdrettsanlegg, ta kontakt så kan vi utvikle en termoplast-løsning eller bygge den for deg. Vi har lokale samarbeidspartnere over hele verden og en businessmodell som kan levere anlegg hvor som helst, med produksjon i nærheten av lokasjonen.

Landbaserte oppdrettsanlegg

Bluegreen-personell har vært med på å utvikle og bygge infrastrukturen og kar til utallige landbaserte oppdrettsanlegg. Vi kan bidra med bygging av fisketransportrør, kar, vann og avløpsrør, oksygineringsløsninger, rørdeler og utstyrsmontasje. Oftest er vi underentreprenør til en prosess- eller teknologileverandør, men vi kan også gjøre oppdrag direkte for oppdretteren. Vi dekker komplette rørleveranser inkl. sjøledningsbiten av landbaserte oppdrettsanlegg, og sveiser PE-liner i oppdrettskar i betong. Vårt veletablerte nettverk av samarbeidspartnere gjør at vi kan dekke de fleste løsninger og behov.

Les mer om våre leveranser til landbasert oppdrettsanlegg.

Sveisetjenester

Vi leverer hele spekteret av sveisetjenester, enten det er prefabrikasjon, installasjonsarbeider og ombygging eller montasje av tradisjonelle merdesystemer.

Engineering

Vi utvikler, designer og dimensjonerer konstruksjoner og infrastruktur til oppdrettsnæringen. Alle arbeider blir grundig dokumentert etter gjeldende standarder og kundens krav. En av våre spesialkompetanser er utvikling og dokumentasjon av sveiseprosedyrer.

Hvorfor velge Bluegreen

One stop-shop. Vi kan levere fra A til Å på ditt prosjekt, enten alene eller via vårt etablerte nettverk av dyktige og pålitelige samarbeidspartnere.
Rask respons. Vi er sultne og kundeorienterte. Vi har evne til å oppskalere raskt når det behøves for å levere på et prosjekt.
Vi har verdensledende ekspertise på sveising i termoplast.
Vi har prefab-kapasitet.
Vi gjør installasjon på oppdrettsanlegg.
Vi leverer engineering og dimensjonering.
Vi leverer oppdrettskonstruksjoner og infrastruktur.

Nils-Johan Tufte

Partner / CEO

Email E-post

Phone 48 30 48 35

Relatert innhold