Bluegreen
EN
 

Plastsveis

Vi er Norges ledende eksperter på sveising av termoplast, inkludert rørsveising og anleggsveising. Vi har bygd verdens største konstruksjoner i PE og leverer komplekse infrastrukturanlegg og prefabrikerte produkter i plast.

Vi har sertifiserte plastsveisere og plastmekanikere og topp-moderne sveiseutstyr, blant annet fra Leister og McElroy. Sistnevnte er utstyrt med automatisk datalogging. Vi sveiser rør og rørdeler i PE og andre termoplaster, og har vårt eget plastverksted som utfører prefabrikasjon, skreddersøm og spesialdesign. 

Vi har et omfattende nasjonalt og internasjonalt nettverk av plastleverandører, og kan ta ansvar for hele prosjektet, fra prosjektering, innkjøp, bygging, installasjon og montasje.

Våre løsninger

Sveisetjenester

Vi utfører speilsveising, ekstrudersveising/trådsveising, membransveising og elektromuffesveising av termoplaster. Vårt utstyr er moderne og effektivt, med datalogging/dokumentasjon og høy grad av automatisering. Vi har utstyr i egen regi opptil Ø1200 mm og har personell som er sertifisert opptil Ø2000 mm.

Prefabrikasjon

Vi bygger deler og konstruksjoner i vårt prefabverksted for enkel montasje på site. Vi disponerer et eget produksjonsområde ved sjø for frakt på båt eller lekter, når dette ikke lar seg gjøre på vei. Vi har også et fast prefabrikasjonslokale på 900 m2 med toppmoderne utstyr, inkludert en treakslet fres.

Les mer om prefabrikasjon

Engineering

Vi utvikler, designer og dimensjonerer konstruksjoner og infrastruktur i termoplaster med fokus på bærekraftige løsninger. Alle arbeider blir grundig dokumentert etter gjeldende standarder og kundens krav. Vi har spesialkompetanse på utvikling og dokumentasjon av sveiseprosedyrer.

Installasjonsarbeider

Vi har sveisemaskiner og spesialutstyr for kvalitetsmessig og effektiv montasje på site. Vi sveiser også for andre entreprenører. Noe av vårt utstyr er spesielt velegnet for rør og platekonstruksjoner.

McElroy-utstyr

Bluegreen er samarbeidspartner med McElroy og distributør for det Skandinaviske markedet. McElroy leverer det mest robuste utstyret for plastsveis, og er ledende i verden på effektivitet og dokumentasjon. Vi eier mye McElroy utstyr i dimensjoner opptil Ø1200 mm. Våre McElroy sveisemaskiner har tilleggsutstyr som polyhorse for skånsom og effektiv installasjon av rør ute i felt. Disse har også datadokumentasjon av sveisene og opererers av minimalt med personell grunnet høy automatiseringsgrad. McElroy maskinene møter kravene til maksimal omstillingstid, som er avgjørende for god sveisekvalitet. Dette er krevende for andre manuelle maskiner, spesielt i større dimensjoner.

Les mer om våre McElroy-maskiner

PE-kummer

Når vann- og avløpsrør oppgraderes velger mange å gå over til PE i stedet for betong og glassfiber. Med PE får man en kum som er vedlikeholdsfri og garantert uten lekkasje. Disse kummene må spesiallages på grunn av ulike dimensjoner. Den største vi har levert er på 3 meter i diameter. Våre kummer er godkjent ihht VA Miljøblad 112.

Les mer om våre PE-kummer

Skreddersøm og spesialdesign

På verkstedet vårt lager vi små og store produkter i termoplast - enten det gjelder spesialdesign eller skreddersøm. Fordelen med å velge termoplast til ditt produkt er at det blir vedlikeholdsfritt, svært holdbart og helt tett. Og så er det enkelt å gjenvinne materialet.

Les mer om skreddersøm og spesialdesign

Hvorfor velge Bluegreen

One stop-shop. Vi kan leverer fra A til Å på ditt prosjekt, enten alene eller via vårt etablerte nettverk av dyktige og pålitelige samarbeidspartnere.
Rask respons. Vi er sultne og kundeorienterte. Vi har evne til å oppskalere raskt når det behøves for å levere på et prosjekt.
Vi har verdensledende ekspertise på sveising i termoplast.
Vi gjør installasjon på site, over hele verden.
Vi leverer engineering og dimensjonering.
Vi har vårt eget prefab-verksted med enkel tilgang til dypvannshavn.

Bård Bergan

Kalkulatør / Prosjektingeniør

Email E-post

Phone 48 04 66 07

Relatert innhold