Bluegreen
EN
 

VA infrastruktur

Vi leverer sømløs og effektiv installasjon av VA-infrastruktur med rørsveis av bunnledning i PE. Vi har erfarne plastsveisere og topp moderne sveiseutstyr.

Drikkevannet er noe av det mest verdifulle vi har. Men Norge har et enormt vedlikeholdsetterslep på vannrør-infrastrukturen, noe som fører til at verdier bokstavelig talt pipler ut dag for dag. Vi hjelper allerede flere kommuner med VA-rør og bunnledninger, og har kapasitet til å hjelpe flere!

Termoplast som PE er det beste materialet for VA-rør. De er ekstremt holdbare og tette, og når de når slutten av sitt livsløp kan materialene gjenbrukes i nye produkter. 

Erfarne plastsveisere, stor maskinpark og eget plastverksted

Bluegreen er et av Norges fremste kompetansemiljø på termoplast og PE-rør. Det betyr at vi har:

Dette setter oss i stand til å levere et sømløst og effektivt VA-infrastruktur prosjekt.

Les mer: Bluegreen installerer VA-rør til Google-tomta

Vi sveiser og installerer plastrør i dimensjoner opptil hele 1600 mm.

Våre løsninger

Innkjøp

Vi har et stort, verdensomspennende nettverk av termoplastprodusenter. Vi vet hva vi skal ha og vi vet hvor vi får det til de beste betingelsene. Til kundens beste både med tanke på tid, kvalitet og kostnader.

Prefabrikasjon

Vi bygger deler og konstruksjoner i vårt prefabverksted for enkel montasje på site. Vi disponerer også et eget produksjonsområde ved sjø for frakt på båt eller lekter, når dette ikke lar seg gjøre på vei. Vi bygger skreddersydde vannkummer og pumpestasjoner i PE.

Rørinstallasjon

Vi har sveisemaskiner og spesialutstyr for kvalitetsmessig og effektiv montasje på site. Vi sveiser også for andre entreprenører. Noe av vårt utstyr er spesielt velegnet for rør og platekonstruksjoner. Våre McElroy sveisemaskiner har tilleggsutstyr som polyhorse for skånsom og effektiv installasjon av rør ute i felt. Disse har også datadokumentasjon av sveisene og opereres av minimalt med personell grunnet høy automatiseringsgrad.

Hvorfor velge Bluegreen

Vi samarbeider med teknologileverandører om å utvikle, bygge og installere innovative og bærekraftige løsninger i termoplast.
One stop-shop. Vi kan leverer fra A til Å på ditt prosjekt, enten alene eller via vårt etablerte nettverk av dyktige og pålitelige samarbeidspartnere.
Rask respons. Vi er sultne og kundeorienterte. Vi har evne til å oppskalere raskt når det behøves for å levere på et prosjekt.
Vi har verdensledende ekspertise på sveising i termoplast.
Vi gjør installasjon på site, over hele verden.
Vi leverer engineering og dimensjonering.
Eget prefab-verksted med enkel tilgang til havn.

Bård Bergan

Kalkulatør / Prosjektingeniør

Email E-post

Phone 48 04 66 07

Relatert innhold