Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 27.04.2022

Møt oss på Industriuka

Industriuka er Norges viktigste møteplass for grønn industri. I år går arrangementet over fire dager og inneholder både foredrag, møteplasser og en stor messe. Bluegreen er selvfølgelig med.

Som den største industriregionen i landet har Grenland et særlig ansvar for det grønne skiftet. Og det tar vi! Grenlands ambisjon er å bli verdens første klimapositive industriregion innen 2040. For å lykkes med dette er det nødvendig med samarbeid både i og utenfor regionen. Det årlige arrangementet Industriuka er nasjonal møteplass som skal bidra til nye samarbeid, øke kunnskapen og skaffe finansiering til nødvendig omstilling og vekst i industrien.

Årets Industriuke har fått tittelen “Kraften til å endre” og finner sted 30.5-2.6. Programmet fordeler seg over temaene digitalisering, energi, karbonhåndtering, sirkulærøkonomi og bærekraft og innlederne representerer både næring, politikk, offentlig forvaltning, forskning og akademia. Du vil få høre om spennende prosjekter fra Yara, Equinor, Skagerak Energi, Aker, Heidelberg Cement, REC og Jotun.

Industrimessen er 1.-2. juni på Porsgrunn Arena på Kjølnes. Bluegreen har fått stand nummer 108 og vi håper du tar turen innom for en prat. Vi har spennende nyheter å vise deg! 

Les mer om programmet og hent ditt gratis Visitor Pass