Bluegreen
EN
 

Infrastruktur

Vi leverer trygge og miljøvennlige EPCI-løsninger i termoplast til vann og avløpssystemer.

Våre løsninger

Engineering

Vi utvikler, designer og dimensjonerer konstruksjoner og infrastruktur i termoplast med fokus på bærekraftige løsninger. Alle arbeider blir grundig dokumentert etter gjeldende standarder og kundens krav. Vi har spesialkompetanse på utvikling og dokumentasjon av sveiseprosedyrer.

Innkjøp

Vi har et stort, verdensomspennende nettverk av termoplastprodusenter. Vi vet hva vi skal ha og vi vet hvor vi får det til de beste betingelsene. Til kundens beste både med tanke på tid, kvalitet og kostnader.

Prefabrikasjon

Vi bygger deler og konstruksjoner i vårt prefabverksted for enkel montasje på site. Vi disponerer også et eget produksjonsområde ved sjø for frakt på båt eller lekter, når dette ikke lar seg gjøre på vei.

Installasjonsarbeider

Vi har sveisemaskiner og spesialutstyr for kvalitetsmessig og effektiv montasje på site. Vi sveiser også for andre entreprenører. Noe av vårt utstyr er spesielt velegnet for rør og platekonstruksjoner. Våre McElroy sveisemaskiner har tilleggsutstyr som polyhorse for skånsom og effektiv installasjon av rør ute i felt. Disse har også datadokumentasjon av sveisene og opereres av minimalt med personell grunnet høy automatiseringsgrad.

Hvorfor velge Bluegreen

Vi samarbeider med teknologileverandører om å utvikle, bygge og installere innovative og bærekraftige løsninger i termoplast.
One stop-shop. Vi kan leverer fra A til Å på ditt prosjekt, enten alene eller via vårt etablerte nettverk av dyktige og pålitelige samarbeidspartnere.
Rask respons. Vi er sultne og kundeorienterte. Vi har evne til å oppskalere raskt når det behøves for å levere på et prosjekt.
Vi har verdensledende ekspertise på sveising i termoplast.
Vi gjør installasjon på site, over hele verden.
Vi leverer engineering og dimensjonering.
Eget prefab-verksted med enkel tilgang til havn.

Bård Bergan

Kalkulatør / Prosjektingeniør

Email E-post

Phone 48 04 66 07

Relatert innhold