Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 31.05.2023

AGRU's levering av PE 100-RC-materiale sikrer en uovertruffen pålitelighet for Marine Donut

Det østerrikske selskapet AGRU er en av verdens største leverandører av termoplast. Vi har samarbeidet tett med AGRU i flere år, og de har levert alt av termoplastmateriale til Marine Donut.

Det lukkede oppdrettsanlegget Marine Donut er verdens største konstruksjon i termoplast, og AGRU har levert eksklusivt høykvalitetsmateriale av PE 100-RC.

Deres marketingdirektør Harald Bachinger tok turen til Bamble for å se Donuten live:

– Vi er så stolte av å være en del av dette spennende prosjektet! Marine Donut er virkelig en innovativ løsning som kan revolusjonere måten fiskeoppdrett drives på. Vi mener lukket fiskeoppdrett er fremtiden – bærekraftig og lønnsom.

AGRU er et familieeid selskap med røtter tilbake til 1948. De leverer rørsystemer, halvfabrikata, betongsikringsfolie og fôringssystemer laget av tekniske plastmaterialer. Anvendelsesområdene er mange, inkluderer vann- og gassinfrastruktur, energisektoren, kjemisk og tungindustri, halvleder- og biovitenskap (PURAD), tank- og apparatbygging, maritim og luftfartsindustri, bygg- og anleggsbransjen, samt gruveindustrien.

Plater, rør og tilkoblinger laget av PE 100-RC

PE 100-RC komponentene som AGRU har levert til Marine Donut består av rør med diametere fra 20 til 1200 mm og plater med ulike tykkelser. Disse PE 100-RC produktene er korrosjonsfrie, støt- og UV-bestandige, og er derfor svært egnet for maritime applikasjoner. Selve volumet er konstruert ved hjelp av 20 - 30 mm plater.

– Totalt har vi brukt flere hundre plater!, sier Geir Andresen, prosjektansvarlig for Marine Donut.

– AGRU har vært en god og trygg samarbeidspartner gjennom flere år. Deres produkter er av høyeste kvalitet, og de leverer raskt og smidig. Vi setter stor pris på samarbeidet med AGRU.