Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 29.03.2023

Bluegreen finalist i Aquaculture Awards

Aquaculture Awards feirer prosjekter, bedrifter eller enkeltpersoner som gjør en fremdragende innsats for den globale akvakulturindustrien.

Aquaculture Awards er et årlig arrangement og har i år hele 14 priser som inkluderer oppadstigende stjerner, langsiktige helter, mest fremtidsrettede bedrifter og game-changing innovasjoner innen akvakultur. Målet er å anerkjenne hardt arbeid og høye standarder som bidrar til å utvikle bransjen fremover. 

Cheri Arvonio, som er ansvarlig for arrangementet, skriver i en pressemelding: 

– Aquaculture Awards har blitt et årlig høydepunkt, og gir en mulighet for aktører i oppdrettsnæringen å heie på kollegaene sine – samt en god unnskyldning for å samles.

Bluegreen finalist i kategorien Årets Innovasjon

Virksomheter fra hele verden er velkommen til å delta, og vi er utrolig stolte over at Bluegreen er en av tre finalister i kategorien Innovasjon, nominert for vårt lukkede oppdrettsanlegg i sjø, Marine Donut:

Juryen består av syv medlemmer, alle med en solid bakgrunn innen fiskeoppdrett - enten som forsker, leder eller kommunikatør, inkl norske Ingrid Olesen, seniorforsker i Nofima.

Les mer: Kunnskapsdeling Marine Donut

Så nå er det bare å glede seg til prisutdelingen den 15. juni i Inverness i Skottland! Har du lyst til å melde deg på, kan du gjøre det her.

Nils-Johan Tufte

Partner / CEO

Email E-post

Phone 48 30 48 35