Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 23.11.2021

Bunnledning snart ferdig

Gjennom hele høsten har vi hatt et team på plass på idylliske Sandane ved Nordfjord. Her legger vi grunnlaget – bokstavelig talt – for produksjon av 4 millioner postsmolt årlig.

Sterner vant kontrakten om å bygging av det nye anlegget til Sande Settefisk og engasjerte Bluegreen for å levere prosessrørpakken. Rune Dorholt er vår prosjektleder på stedet, og har hatt en skikkelig vestlandshøst:

– Utsikten er fantastisk, med fjord og bratte fjell, men det har ikke vært så mange fjellturer, ler Rune. – Det har vært mye regn, men heldigvis ikke snø. Det er det viktigste! 

Nå er vi 70 % ferdig med bunnledningen - rørene som ligger under gulvet i anlegget. Rune rapporterer om at prosjektet går etter planen: 

– Det er ikke mange rørleggerfirma som klarer å få lagt så mye rør, på så kort tid, sier Rune fornøyd, og legger til: – Samarbeidet med grunnentreprenøren Olav Hjelmeset og Allbygg på betong er svært godt. Området er jo så stort, så vi jobber godt side om side. Det har ikke vært nødvendig å stoppe opp en eneste gang.

Planen er at anlegget skal være ferdig og tas i bruk august 2022.

Rune Dorholt

Prosjektleder / BIM ingeniør

Email E-post

Phone 40 55 44 05