Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 20.12.2023

God jul og godt nyttår

Det er bare noen dager igjen til jul, og nok et år nærmer seg slutten. 2023 har virkelig vært et begivenhetsrikt år for oss! Det har vært mye hard jobbing, men også et år hvor vi har oppnådd viktige milepæler.

Den viktigste milepælen er Marine Donut. Verdens største struktur i termoplast, og et banebrytende konsept for flytende lukket oppdrett. Idéen ble unnfanget i 2015, og nå ligger anlegget i sjøen utenfor Molde og er klargjort for fisk. Å si at troen aldri vaklet gjennom disse åtte årene ville være en underdrivelse, men vi ga aldri opp. Nå er produktsertifikatet på plass!

Stor takk til SalMar som en tålmodig og kompetent kunde, alle våre gode samarbeidspartnere og ikke minst det fantastiske laget her i Bluegreen. Dere er rå! 

2023 er også året da vår tilstedeværelse i Canada har gitt konkrete resultater. Provinsen Newfoundland og Labrador på Canadas østkyst har gitt oss miljøgodkjenning for å bygge Marine Donut. Det er en milepæl som vil bidra til vår voksende internasjonale tilstedeværelse. På den andre kysten, i British Colombia, er vi også godt i gang med å stake ut vekst.  

De andre delene av businessen vår kan også se tilbake på et vellykket år. Vi har jobbet med flere landbaserte oppdrettsanlegg, energisentraler, CCS-prosjekt og infrastruktur. Aktiviteten på verkstedet vårt har også vært høy, med produksjon av pumpestasjoner, luftekanaler og annen skreddersøm. 

Ta en titt på filmen under for utvalgte høydepunkt.

Tusen takk til hver og en av dere for et godt samarbeid i året som har gått. Ønsker dere en gledelig og fredelig jul, og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet i 2024. 

Nils-Johan, Geir og Elg

Nils-Johan Tufte

Partner / CEO

Email E-post

Phone 48 30 48 35