Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 2.06.2021

Rå ny sveisemaskin

Ok, vi er jo litt nerder på dette med plastsveis. Så stemningen stod i taket da vi fikk levert en helt rå maskin i forrige uke – den eneste i Skandinavia! Nemlig McElroy sin toppmodell: Tracstar 1200.

Tracstar 1200 kan sveise rør på dimensjoner opp til svimlende 1200 mm. Den er mobil og beltedrevet, noe som gjør at den kan komme til i ulendt terreng, noe som er en stor fordel på mange av våre jobber. 

Den største fordelen er kvaliteten på sveisene. Tracstar er helautomatisk og hydraulisk styrt, noe som gir gode, effektive sveiser – med mindre personell og løfteutstyr. Uten en slik maskin blir det ofte mye “knot” med manuelt arbeid og tilpasning på rør med store dimensjoner. Omstillingstiden blir også mye kortere med denne maskinen – godt innenfor kravene i regelverket.

Og som “rosinen i pølsa”: Tracstar datalogger automatisk hver eneste sveis! Den dokumenterer ALLE sveiser med tidspunkt, sertifikatnummer, bilde og lokasjon med GPS-koordinater. Alt dette lagres lett tilgjengelig for fremtiden og gir sporbarhet i verdensklasse. 

Vil du vite mer om hva Tracstar 1200 kan gjøre på ditt nye prosjekt? Ikke nøl med å ta kontakt!

Les mer om våre tjenester innen plastsveis

Kristoffer Rønning

Verkstedsformann

Email E-post

Phone 91 11 29 47