Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 4.08.2022

Vi utvider innen engineering, prosjekt og administrasjon

I sommer har vi rekruttert to nye krefter til engineering, prosjekt og administrasjon i Bluegreen.

Skal sørge for struktur og kontroll

Ole Martin Lunde er ansatt som prosjekt- og administrasjonsleder. Han er bosatt i Porsgrunn og kommer fra stillingen som senior prosjektleder i Otera Traftek. Der var han blant annet ansvarlig for elektro ved E18-utbyggingen mellom Langrønningen og Rugtvedt. 

– Bluegreen er et spennende selskap. Jeg kjenner Nils, Geir og Elg godt fra før av, og er glad i kulturen rundt gutta, forteller Ole Martin. – Jeg ser at de klarer å få til mye bra her, og da jeg fikk mulighet til å være med på reisen, var det lett å si ja. I et nystartet selskap får man påvirke på en helt annen måte enn i et stort konsern. 

Ole Martins rolle er nyetablert. Han skal være en støttespiller inn i prosjekter og holde i det administrative. 

 – Jeg skal sørge for struktur og kontroll, ler Ole Martin, som røper at han er en lidenskapelig seiler på fritiden. – Jeg har investert i en 34 fots seilebåt, så det ble båtferie i sommer. 

Byggingeniør med plastmekanikerfagbrev

Et par kontor bortenfor finner vi Matias Pedersen (23) fordypet i en 3D-modell. Heistad-gutten er nyutdannet byggingeniør fra USN  jobber med teknisk tegning og konstruksjonsteknikk.

– Matias har en unik profil som er helt perfekt for oss, sier Nils-Johan Tufte, adm.dir i Bluegreen. – Han tok plastmekanikerfagbrev gjennom TAF-ordningen før han gikk videre til ingeniørutdannelsen. Det gir en solid praktisk og teoretisk forståelse for termoplast. Da vi hadde behov for å øke kapasiteten vår innen prosjektering og teknisk tegning var Matias et naturlig førstevalg.

Matias er strålende fornøyd med den nye jobben sin:

– Jeg fikk muligheten til å lære av flinke folk, i en bransje der jeg har både fagbrev og kunnskap. Bluegreen er et innovativt selskap og det synes jeg er spesielt interessant og morsomt. Jeg jobber med 3D-modeller, utvikler, konstruerer og tegner løsninger. Jeg stortrives – dagene går utrolig fort! 

På fritiden dyrker Matias en interesse for motorsport: – Jeg går ikke glipp av et eneste Formel 1-løp.