Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 2.02.2022

Vi utvider maskinparken

Vi er i kraftig vekst, og starter året med nye ansatte - og flere nye maskiner.

Amerikanske McElroy lager verdens beste sveisemaskiner, i våre øyne. Da vi fikk mulighet til å kjøpe hele fem maskiner til en god pris, nølte vi ikke med å slå til. Maskinene er beltegående TracStar-modeller med eget aggregat og hydraulisk pumpe. De kan bevege seg i ulendt terreng på en god og effektiv måte, og håndtere stigninger på opptil imponerende 30 %. Perfekt for norske forhold altså! Vognene er montert på chassiset for enkel rørlasting og bevegelse langs røret, og er faktisk også avtagbare slik at maskinen kan komme til i trange grøfter der det er nødvending. Alle våre sveisemaskiner fra McElroy har automatisk lagring av sveisedata for dokumentasjon.

I tillegg har vi anskaffet tre stykk PolyHorse rørbord med eget fremtrekk, slik at en sikker og kontinuerlig sveising enkelt kan utføres ved sveising på en plass. Det frigjør behovet for ekstern løftehjelp under sveising. Testresultater viser opp mot 30 % tidsreduksjon av rigg og sveis ved bruk av McElroy sveisemaskiner og PolyHorse, selvfølgelig med høy kvalitet på sveisene.

Vi har kjøpt inn speilsveisemaskiner i mange størrelser - fra 500 mm til 1200 mm. Alle er utstyrt med hydrauliske bakker slik at vi kan sveise rør i aller dimensjoner, speil, høvel og rørløft.

Oppsummert: Vi er rigget for 2022! Vi har både utstyr og mannskap til å håndtere alle slags utfordringer - innen sveising av termoplast, i hvert fall. ;-) Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Les mer om hva vi leverer innen plastsveis

Kristoffer Rønning

Verkstedsformann

Email E-post

Phone 91 11 29 47