Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 18.12.2022

Tusen takk for samarbeidet i 2022

– Vårt andre driftsår nærmer seg slutten. 2022 har blitt et år som har overgått mine forventninger - og jeg er jo ikke kjent for å være beskjeden!  Slik innledes årets julehilsen fra CEO Nils-Johan Tufte.

Vi har levert flotte og varierte prosjekter innen fiskeoppdrett, karbonfangst og infrastruktur, fra Vesterålen i nord til Island i vest. Det er stas å se at vår spisskompetanse på plastsveising blir lagt merke til og verdsatt, både i inn- og utland. 

Hvis jeg skal trekke frem ett høydepunkt fra året som har gått er det uten tvil kontrakten på den første Marine Donut. Sju år etter at jeg fikk idéen til et smultringformet lukket oppdrettsanlegg er det virkelig en drøm som nå har gått i oppfyllelse. 

Andre høydepunkt gjennom året er alle de flinke folka som vi har ansatt. Det er et privilegium å jobbe med dyktige og dedikerte folk. Uten dere hadde ikke denne veksten vært mulig!

Og det hadde det selvfølgelig ikke vært uten våre gode kunder og leverandører. Tusen takk for samarbeidet i 2022! Ønsker dere en riktig god jul og godt nyttår.

Vi har laget en liten kavalkade som viser noe av det vi har drevet med året som har gått. Enjoy!

Flere aktuelle saker