Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 5.10.2022

Vi blir McElroy-distributør

McElroy er verdensledende på design og produksjon av maskiner og utstyr til plastsveising. Vi har brukt maskinene deres i årevis, med stor suksess, og er stolte av å kunngjøre at vi har blitt McElroys distributør på det skandinaviske markedet.

Det er lett å bli imponert over McElroys maskiner. Men deres historie og bedriftskultur er like imponerende. Dave Hughes (til venstre i bildet), Vice President Global Sales i McElroy, forteller:

"Siden selskapet ble grunnlagt i 1954, har innovasjon og kundeorientering vært kjernen. Grunnleggeren Art McElroy var en ekte oppfinner med en lidenskap for design og teknologi. Sammen med sin kone Panny skapte han ikke bare fremragende produkter, men også et selskap bygget på mening og “purpose”. McElroy er fortsatt eid og drevet av familien, nå med andre generasjon i spissen (Chip McElroy, i midten av bildet). Alle, både ansatte og kunder, føler seg som en del av familien. Jeg har vært her i 21 år nå, men det er så mange som har vært her lenger enn meg!

Milevis foran konkurrentene

McElroys hovedkvarter ligger i Tulsa, Oklahoma, og det er også her maskinene blir designet, konstruert og produsert.

«Produktivitet, kvalitet og sikkerhet er grunnleggende for alt vi gjør. Og vi leter kontinuerlig etter måter å forbedre produktene våre på – selv om vi allerede setter standarden”.

Da den første TracStar® ble lansert på slutten av 1990-tallet, var den den første selvgående, beltegående fusjonsmaskinen som kunne takle nesten ethvert terreng. På McElroys partnerkonferanse, InFusion22, som nylig ble avholdt, ble Tritan™ 560 lansert. Den beskrives som en “game changer” innen fusjonsutstyr.

«Vi ville ikke ha vært i stand til å designe og bygge Tritan 560 uten våre 25 års erfaring med TracStar. Alle vi har lært på denne reisen er inkorporert i DNAet til det nye produktet. Vår administrerende direktør, Chip McElroy trekker ofte frem sitatet til den legendariske ishockeyspilleren Wayne Gretzkys: "Jeg skøyter ikke der pucken er, men der den er på vei". Slik er også mindsettet i McElroy.”

Les mer: Rå, ny sveisemaskin

Kundesentrert tilnærming til innovasjon

For å ligge i forkant av konkurrentene får McElroy innspill og innsikt fra ulike kilder:

«Vi har et teknisk forum der folk som bruker og jobber med utstyret vårt daglig, møter våre ingeniører for å gi tilbakemeldinger på utstyret. En annen viktig kilde er selvfølgelig kundene våre. Vi spør dem selvsagt hva de ønsker, men vi bruker også mye tid på site, der vi observerer og snakker med dem mens utstyret brukes. Dette gir oss innsikt i hvor det er ineffektivitet og hvordan vi best kan løse deres utfordringer.

Bluegreen blir McElroy-distributør

Bluegreen-personell har brukt McElroy-utstyr i årevis, og vi er stolte over å kunngjøre at vi nå offisielt er McElroys distributør i Skandinavia.

«Når vi velger en distributør, ser vi nøye etter selskaper som deler våre verdier. Kvalitet, produktivitet, sikkerhet, engasjement og kontinuerlig forbedring er egenskaper som McElroy verdsetter. I Bluegreen fant vi alt dette. De tøffe værforholdene, høye arbeidskostnader og ekstreme sikkerhetskrav som dere har i Skandinavia setter produktene våre på prøve. Og vi elsker det!"

Les mer: McElroy sveisemaskiner

Digitalisering og bærekraft som driver av innovasjon

Dave påpeker at megatrendene innen digitalisering og bærekraft er viktige drivere for innovasjon hos McElroy:

«Hvordan kan vi gjøre dette enklere, tryggere og grønnere – det er spørsmål vi stadig stiller oss selv. Vår nye Tritan 560 har et dramatisk redusert karbonavtrykk. Den betjenes med nettbrett, slik at arbeidet kan gjøres på tryggere avstand. Og akkurat som Apple, er designfilosofien vår å få det komplekse til å virke enkelt, og at nye maskiner alltid skal føles velkjente, selv om de er laget med den nyeste teknologien. Det er viktig for å unngå å fremmedgjøre erfarne arbeidere.»

Vi er stolte over å være en del av McElroy-familien og ser frem til et langt og fruktbart forhold!

Ønsker du å lære mer om McElroys fusjonsutstyr, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Nils-Johan Tufte

Partner / CEO

Email E-post

Phone 48 30 48 35