Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 29.09.2022

Vi styrker laget

For å realisere det banebrytende oppdrettsanlegget Marine Donut styrker vi prosjektlederteamet vårt. Det er en glede å ønske Henrik Thorstensen velkommen til oss!

Henrik Thorstensen kommer fra stillingen som VA-ingeniør i Sweco. Han er utdannet maskiningeniør, og er opprinnelig fra Porsgrunn men er nå bosatt på Feset i Bamble.

Liker å være tett på produksjonen

Han skal fungere som en “copilot” til Geir og dele ansvaret for prosjektledelsen av Marine Donut-prosjektet.

Les mer: SalMar har inngått kontrakt om bygging av Marine Donut

– Det er et skikkelig spennende prosjekt, forteller Henrik. – Jeg har jo hørt om Donut’en i mange år, det er utrolig kult at det nå blir en realitet.

Henrik liker å være tett på produksjonen: – Det er der det skjer, ikke her på kontoret.

Et fremoverlent selskap med mange muligheter

Det var derfor lett for Henrik å takke ja til tilbudet fra Bluegreen.

– Bluegreen er et fremoverlent selskap. Vi er ledende innenfor det vi driver med, og har mange spennende prosjekter. Her er det mange muligheter til utvikling og vekst, stor variasjon og høyt tempo. Det trigger meg!

Og det er ikke bare på jobb Henrik har det travelt. 30 åringen har to barn på 5 og 2 år, og det tredje er på vei. Når han blir spurt om fritidsinteresser svarer Henrik derfor, i likhet til mange andre småbarnsforeldre, “Hvilken fritid??” ;-) Før han legger til at familien bruker mye tid på hytta på Gautefall, og er glad i ski og aktivitet.

Henrik Thorstensen

Prosjektleder ingeniør

Email E-post

Phone 98663185