Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 20.03.2024

Chile: Bluegreen på AquaSur

AquaSur er den største møteplassen for oppdrettsnæringen i Sør-Amerika. Den tiltrekker seg deltakere og besøkende fra hele verden fra både oppdrettere og leverandører. Vi deltar sammen med vår samarbeidspartner McElroy.

Det er et godt stykke fra Norge til Chile, men veldig stas å delta på AquaSur og spesielt sammen med vår gode samarbeidspartner McElroy. Vi står på stand og holder foredrag sammen.

Vår CEO Nils-Johan Tufte representerer Bluegreen.

– Det er interessant og lærerikt å møte oppdrettsnæringen i Chile, og høre om deres muligheter og utfordringer, sier Tufte. – I likhet med resten av verden, står bærekraft høyt på agendaen. Interessen for Marine Donut er stor, og mange ser til flytende lukket oppdrettsteknologi som en mulig løsning på utfordringer knyttet til blant annet klimaendringer og fiskehelse.

Dersom vi skulle få en bestilling på Marine Donut fra Chile, er planen selvfølgelig ikke å frakte en "smultring" på skip fra Norge, men å etablere lokal produksjon. Det vil gi både lokale arbeidsplasser og kunnskapsutvikling, noe som er en sentral del av vårt bærekraftsløfte.

Les mer: Marine Donut

Nils-Johan Tufte

Partner / CEO

Email E-post

Phone 48 30 48 35

Relatert innhold