Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 10.04.2024

Flytter verksted: Nå er alle på samme sted!

Etter noen år på Røra i Skien, har vi nå flyttet plastverkstedet vårt til hovedkontoret i Bamble. Det gjør veien kort, både opp til kontoret og ned til anleggsområdet ved Frierfjorden.

Det er en strålende fornøyd verkstedsleder som står i den store, luftige verkstedhallen på Asdalstrand.

– Vi trengte større plass, konstaterer Kristoffer Rønning. – Vi har vokst mye det siste året, og veksten viser ingen tegn på å avta.

– I tillegg er det topp å være på samme sted som både hovedkontoret og anleggsområdet ved kaia. Det er praktisk, fordi mange av delene vi lager skal brukes på prosjekter nede på anlegget. Nå kan vi kjøre det ned på et par minutter.

Og så er det hyggelig. Det å kunne spise lunsj sammen og slå av en prat i gangen med kollegaer i andre avdelinger, er bra for samholdet og trivselen.

Fra plastforskning til plastsveising

Det var Norner som hadde den store verkstedhallen før. Da bestod den av utstyr til å forske på plast, mens nå er det utstyr til å sveise plastdeler og plastprodukter.

– Jeg vil si at dette er Norges mest moderne plastverksted, sier Kristoffer stolt. – Vi har rørsveisemaskiner, platesveisemaskin, plastsag og to CNC-fresere. Det vil si, CNC-freserne er fortsatt på det gamle verkstedet – vi må gjøre ferdig en stor jobb før de kan flyttes ned hit.

Samlokalisering gir bedre samhold

Foruten større plass og godt lys, er det én ting Kristoffer er spesielt glad for: – I det nye verkstedet har vi en traverskran. Nå blir det mye lettere å gjøre tunge løft!

Det er 12 ansatte som hører til verkstedet. Blant dem er Guro Eilefsen og Bwe Htoo.

– Det er deilig med bedre plass, og at vi kommer nærmere resten av kollegaene våre i Bluegreen, sier Guro fornøyd.

Kristoffer Rønning

Verkstedsformann

Email E-post

Phone 91 11 29 47

Relatert innhold