Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 22.05.2024

Møt vår lærling Guro

Guro Eilefsen er lærling i plastmekanikerfaget her hos Bluegreen. Den blide 23 åringen fra Drangedal gikk på lærerstudier i 1,5 år, før hun landet på at en fysisk jobb passet henne bedre.

– Jeg liker meg på “gulvet”, sier Guro. – Som lærling hos Bluegreen får jeg en aktiv og variert arbeidsdag, og får brukt kroppen min.

Halvveis i læretiden

Guro er halvveis i læretiden. Neste sommer har hun fagbrev som plastmekaniker i lomma.

For tiden jobber hun på verkstedet, med sveising av rør og rørdeler, og vannkummer i PE. Etterhvert kan hun bli satt på andre prosjekter.

– Jeg synes det virker gøy å reise, så det at Bluegreen har oppdrag rundt om i Norge og utlandet er positivt. Og hvem vet, kanskje blir det bygging av en ny Marine Donut eller andre store konstruksjoner snart…?

Godt arbeidsmiljø

Plastbransjen er fortsatt mannsdominert, så Guro er vant til å omgås gutta.

– Arbeidsmiljøet hos Bluegreen er veldig bra. Det var en liten kneik i starten, men så venner man seg til sjargongen og blir god til å lukke ørene, sier Guro spøkefullt.

– Og så har jeg jo Ida da, det er hyggelig at vi er flere jenter her.

Anbefaler yrket til andre jenter

Guro kan absolutt anbefale plastmekanikeryrket til andre jenter.

– Sammenlignet med eksempelvis helsesektoren, slipper du turnus, du får muligheter til reising, gode utviklingsmuligheter og en fin og variert arbeidsdag. Timene går fort på jobb!

Lærling?

Er du interessert i en lærlingplass hos Bluegreen? Ta kontakt med Elg!

Elg Ragnar Thunes

Partner / HMSK- og HR-leder

Email E-post

Phone 40 40 82 93

Relatert innhold