Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 9.02.2022

Øker kapasiteten med hele seks nyansatte

I Bluegreen er vi alltid på jakt etter flinke folk. Så da Bjørn, Jan Egil og Kim Andre banket på døra i høst, trengte vi ikke lang betenkningstid for å si “Velkommen til oss!”.

Bjørn Hansen, Jan Egil Maljers og Kim Andre Gravdal er tidligere kollegaer fra ØPD, og hadde alle gått videre til BMO. Etter ett år var trioen klar for nye utfordringer - tettere på kjernekompetansen deres: plastsveising innen fiskeoppdrett.

– Hahaha, vi sa at “her får dere tre på kjøpet”, ler Bjørn, som er formann og har vært i bransjen siden 1987. Han er på telefonen fra Sandane i Nordfjord, der alle tre har fått plass på samme skiftlag. Sande Settefisk skal øke produksjonen med hele 4 millioner postmolt årlig og det går med noen arbeidstimer for å legge prosessrørpakka til det enorme anlegget.

Les saken: Bunnledning snart ferdig

Jan Egil og Kim Andre er begge ADK-rørleggere/industrirørleggere og plastsveisere. De trives godt i yrket, inkludert reisingen.

– Jeg bor i Dalen i Telemark. Det er ikke akkurat sentralt, men siden dette er en reisejobb kan man jo være bosatt overalt, forteller Kim André. – Jeg trives godt med å jobbe mye når jeg er på jobb, og så ha en lengre friperiode. Det passer meg mye bedre enn en 8-16-jobb.

Elg Ragnar Thunes, partner og HMSK/HR-leder i Bluegreen, er svært fornøyd med sine nye kollegaer:

– Dette er fagfolk med lang erfaring og en vanvittig kompetanse innenfor rørlegging og plastsveising for landbaserte anlegg. Bjørn, Jan Egil og Kim Andre er skikkelig dyktige og erfarne rørleggere og plastsveisere. De er dønn solide og tilfører verdifull kompetanse.

– I tillegg trioen har vi ansatt Endre Wingereid og Ståle Finmark som også har lang erfaring med plastsveising og anleggsrørlegging. Dette gir økt kapasitet selvfølgelig, samtidig som vi kan stille det mest kompetent laget mulig for oppdraget. Vi har mange spennende prosjekter på gang, så nå er vi godt rigget både på mannskap og utstyr, sier Elg entusiastisk og legger til at Caroline Ritch-Wedding begynte som lærling innen plastsveis i januar. – Vi synes det er viktig å bidra til rekruttering til faget, og det er ekstra gøy med flere jenter.

Les saken: Sikrer tilgang på kompetanse

– Jeg er imponert over hva Nils-Johan, Geir og Elg har bygd opp på så kort tid, sier Jan Egil. – De har fått mange spennende jobber, og mer er på trappene. Det er et flott miljø å være en del av.

Elg Ragnar Thunes

Partner / HMSK- og HR-leder

Email E-post

Phone 40 40 82 93