Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 25.04.2024

Rekordmange vil jobbe hos oss!

Bluegreen har store ting på gang (bokstavelig talt), og trenger flere flinke fagfolk! Akkurat nå ser vi etter plastmekanikere og andre fagfolk som tømrer, platearbeider, industrirørlegger og industrimekaniker.

– Det er selvfølgelig supert med søkere som har erfaring med plast, men ikke et krav, sier Elg Ragnar Thunes, HR-sjef i Bluegreen. – Vi vet at plastfaget er smalt, derfor tilbyr vi en solid opplæring. Det viktigste er at du liker å jobbe med håndverksfag, er gira på å lære nye ting og trives med høyt tempo.

Akkurat nå kjører Bluegreen en rekrutteringskampanje i lokalaviser og på Facebook for å nettopp lokke til seg nye ansatte. Thunes forteller at responsen har vært svært bra.

– Kampanjen har bare gått i snart en uke, og vi har allerede fått mange søkere. Og det er mye bra folk! Det er jo dessverre krevende tider i byggebransjen, med permitteringer og oppsigelser, så vi har fått flere søkere derfra, sier Thunes.

Les mer: Dette er våre ledige stillinger

Bygger verdens største “smultring”

Bluegreen er kanskje mest kjent for å ha bygd det som omtales som verdens største “smultring” - nemlig det lukkede oppdrettsanlegget Marine Donut.

– Marine Donut er nærmest utelukkende laget i PE (polyetylen), et plastmateriale som er svært bestandig mot korrosjon, noe som er viktig når det skal ligge i saltvann. Det er også 100 % gjenvinnbart, så når anlegget ikke kan brukes mer vil plasten bli kvernet opp og brukt til å lage nye produkter.

En ivrig ambassadør for plastfaget

– Termoplaster som PE er et rent og ryddig materiale, og kan brukes til mye, sier Thunes. – Oppdrettsnæringen er en viktig bransje for oss, men vi har også mange jobber mot infrastruktur og industri, som å sveise og legge vannrør og prosessrør. Mange fikk kanskje med seg at vi er involvert i Google-prosjektet? Der legger vi nettopp vannrør opp til tomta.

Et annet kjent lokalt prosjekt er CCS-anlegget i Brevik, der vi legger prosessrør i plast både over og under grunn, i tillegg til sjøledning.

Bluegreen har også et topp moderne plastverksted som nylig ble samlokalisert med resten av Bluegreen på Asdal i Bamble. Der lager vi plastdeler og plastprodukter, ofte som skreddersøm eller spesialdesign.

Les mer: Flytter verksted: nå er alle på samme sted

Store ting på gang

I annonsen lokker vi med at vi har store ting på gang. Akkurat hva det er, kan vi dessverre ikke røpe, ennå.

– Bluegreen har jo bare holdt på i litt over 3 år. Vi har allerede hatt sterk vekst, og ser ingen tegn til at det skal avta. Heller motsatt! Vi har store ting på gang, og de som blir en del av laget vårt nå vil kunne være med på en spennende reise, avslutter Thunes hemmelighetsfullt.

Elg Ragnar Thunes

Partner / HMSK- og HR-leder

Email E-post

Phone 40 40 82 93

Relatert innhold