Bluegreen
EN
BLUEGREEN GROUP | 28.06.2024

Rekruttering: Er du vår neste CFO?

Vi er i en sterk vekstfase, med full ordrebok i flere år fremover. For å sikre at veksten vår blir lønnsom, trenger vi en sterk og kompetent CFO. Kanskje det er deg?

– Vi har gått fra 0 til flere hundre millioner på bare tre år. For å støtte oss i den reisen, har vi hatt et nært samarbeid med BDO og leid inn Erik Ritch-Reinfjord som vår “CFO for hire”, sier Nils-Johan Tufte, adm.dir i Bluegreen og hovedaksjonær i selskapet.

Men, det er en tid for alt.

– Med all aktivitet som venter fremover, som bygging av tre FishGlobes, samtidig, og trolig også en eller flere Marine Donuts både her i Norge og utlandet, i tillegg til alle uteoppdrag blant annet for landbasert oppdrett og industri, trenger vi en CFO på fulltid, forklarer Tufte.

Les mer: Skal bygge tre FishGlobes - samtidig

Erfaring med prosjektorganisasjoner og eksportfinans er et must

Vi har engasjert selskapet Seafood People for å bistå i rekrutteringen. Det er et konsulentfirma som er spesialisert på forretningsutvikling og rekruttering til fiskeri- og havbruksnæringen.

– Vi tror Bluegreen trenger en CFO som har erfaring med prosjektorganisasjoner, forklarer Per Håkon Stenhaug, daglig leder i Seafood People. – Vedkommende bør også ha jobbet mot utlandet og ha erfaring med eksportfinansiering.

Les mer: Bluegreen i Canada

Må trigges av utvikling og vekst

Tufte er også opptatt av at profilen må passe inn i Bluegreen sin bedriftskultur.

– Selv om Bluegreen har kommet langt, er det fortsatt et ungt selskap. Vi er i sterk utvikling, og selv om ting aboslutt er på stell, er det et stykke igjen før alle prosesser blir strømlinjeformet. Vår CFO må håndtere dette, samtidig som vi selvfølgelig ønsker at vedkommende skal bidra til å etablere nødvendige prosesser og rutiner, sier Tufte, og legger til: – Men i stedet for å komme til dekket bord, som man kanskje gjør i store, etablerte selskap, vil man – og må man – være med på å forme og utvikle Bluegreen. Vi ser etter en CFO som trigges av det, og synes det virker som en spennende og givende reise.

“ Vi ser etter en CFO som trigges av å bidra til vekst og utvikling, og synes det virker som en spennende og givende reise. Nils-Johan Tufte, CEO Bluegreen

Sterke samarbeid- og kommunikasjonsevner

Kulturen i Bluegreen er preget av et sterkt samhold, inkludering og høyt engasjement. For å lykkes i rollen er det viktig at CFO’en har den rette balansen mellom å være tydelig og smidig, har gode kommunikasjonsevner og klarer å samarbeide godt med folk på alle nivåer i organisasjonen.

Er du den vi søker? Eller kjenner du noen som kan være det? Vi setter stor pris på alle søknader, anbefalinger og tips!

Søknadsfristen er 28.7.

Les mer her: https://seafoodpeople.recman.no/job.php?job_id=387628

Relatert innhold